Zoek

Uvex Sumair handschoen

39,95

Een stevige en flexibele grip, zelfs onder vochtige omstandigheden: de uvex sumair rijhandschoenen zijn de perfecte metgezellen voor intensieve ritten waarbij maximale controle nodig is.

Vocht, gladde teugels, hoge intensiteit voor paard en ruiter – uvex sumair handschoenen zijn precies voor deze omstandigheden ontworpen. Antislip polyurethaan materiaal op de handpalm is antislip en bijzonder duurzaam voor maximale grip en gevoelige controle over de teugels. Het ademende mesh-materiaal dat de buitenhand en duim bedekt, voert vocht snel af en zorgt voor optimale ventilatie. Tegelijkertijd zorgt de samenstelling van zeer functionele materialen voor een unieke look: glanzend synthetisch leer, polyurethaan en mesh in een breed scala aan kleuren voegen een high fashion factor toe. Zwarte details en een strakke sportieve lijn maken deze handschoenen tot iconen van stijl. Met een korte manchet is uvex sumair de ideale handschoen voor een elegante prestatie in het zadel, zelfs bij warm weer.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.