Over Vrielink:

"Wij helpen u in het zadel"

Vrielink Ruitersport is voor de liefhebbers van paarden en outdoor een begrip in de regio Apeldoorn. Sinds 1986 is Rein-jan Vrielink actief in de ruitersport en opende hij zijn eerste ruitersportzaak. De ruitersportzaak heeft zich ontwikkeld tot een speciaalzaak die in de loop der jaren verhuisd en verbouwd is om mee te kunnen gaan met de groei van de markt. Sinds december 2018 zijn de deuren aan de Vlijtseweg 192 in Apeldoorn geopend. Op deze nieuwe locatie vindt u een ruime en overzichtelijke ruitersportzaak met een ruime parkeergelegenheid.  Bij Vrielink ruitersport staan service en kwaliteit hoog in het vaandel.

In de winkel vindt u een breed scala aan producten die een goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Hoogstaande en kwaliteitsvolle merken bieden een goed aanbod voor de amateur als ook voor professionele ruiter. Onze medewerkers beschikken over veel vakkennis en jarenlange ervaring, hiermee kunnen ze u goed adviseren en service verlenen. Ook als u met specifieke vragen komt staan ze voor u klaar in onze winkel.

Vrielink Ruitersport is daarnaast gespecialiseerd in zadels, tuigen en reparaties en heeft een goede zadelpasservice aan huis. In de winkel vindt u een groot aanbod aan verschillende merken zadels. Meer informatie kunt u vinden onder service info.

Nadat ik op 1 april 1986 mijn winkel aan de Koninginnelaan heb geopend is er veel gebeurd. Samen met het personeel, mijn vrouw en vrienden is het winkeltje uitgegroeid tot een ruitersportspeciaalzaak welke een begrip in de regio en daarbuiten is geworden. Wij hebben ons altijd voor kwaliteit en service uitgesproken en een uitgelezen assortiment bij elkaar gezocht.

Vanaf 1 januari 2021 is de eenmanszaak een V.o.f. en is Jan Ditewig, na bijna twee jaar bij Vrielink werkzaam te zijn, mede-eigenaar met de intentie de winkel geheel over te nemen en nog vele jaren voort te zetten. De meeste van onze klanten kennen Jan inmiddels wel als een bevlogen persoon met veel kennis en ervaring op het gebied van de ruitersport.

Reinjan Vrielink: “Ik ben ervan overtuigd dat Jan de winkel op eenzelfde wijze zal voortzetten en zal blijven investeren in zaken waar de consument vandaag de dag en in de toekomst om vraagt.”

Kortom, er gaat nog een heleboel gebeuren waarbij voor u en voor vrielink de paardensport centraal zal blijven staan.

Nu wij ons hebben gevestigd op de nieuwe locatie aan de Stadhoudersmolenweg 188,  is er een start gemaakt met de nieuwe aanbouw aan het huidige pand. Naar verwachting is dit in de zomer 2021 klaar! Wij kunnen niet wachten om u dan te verwelkomen in onze winkel van ruim 1000 m2!