Over Vrielink:

"Wij helpen u in het zadel"

Vrielink Ruitersport is voor de liefhebbers van paarden en outdoor een begrip in de regio Apeldoorn. Sinds 1986 is Rein-jan Vrielink actief in de ruitersport en opende hij zijn eerste ruitersportzaak. De ruitersportzaak heeft zich ontwikkeld tot een speciaalzaak die in de loop der jaren verhuisd en verbouwd is om mee te kunnen gaan met de groei van de markt. 

In de winkel vindt u een breed scala aan producten die een goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Hoogstaande en kwaliteitsvolle merken bieden een goed aanbod voor de amateur als ook voor professionele ruiter. Onze medewerkers beschikken over veel vakkennis en jarenlange ervaring, hiermee kunnen ze u goed adviseren en service verlenen. Ook als u met specifieke vragen komt staan ze voor u klaar in onze winkel. Service en kwaliteit is iets wat wij heel erg belangrijk vinden.

Vrielink Ruitersport is daarnaast gespecialiseerd in zadels, tuigen en reparaties en heeft een goede zadelpasservice. Dit kan zowel op onze locatie als aan huis. In de winkel vindt u een groot aanbod aan verschillende merken zadels. Meer informatie kunt u vinden onder service info.

Dit jaar bestaan we 35 jaar en naast de verhuizing naar de Stadhoudersmolenweg 188 is er dit jaar nog een grote verandering. Nadat Rein Jan op 1 april 1986 zijn winkel aan de Koninginnelaan heb geopend is er veel gebeurd. Samen met het personeel, zijn vrouw en vrienden is het winkeltje uitgegroeid tot een ruitersportspeciaalzaak welke een begrip in de regio en daarbuiten is geworden.

 Vanaf 1 januari 2021 is de eenmanszaak een V.O.F. en is Jan Ditewig, na bijna twee jaar bij Vrielink werkzaam te zijn, mede-eigenaar geworden met de intentie de winkel geheel over te nemen eind dit jaar en nog vele jaren voort te zetten. De meeste van onze klanten kennen Jan inmiddels wel als een bevlogen persoon met veel kennis en ervaring op het gebied van de ruitersport.

Reinjan Vrielink: “Ik ben ervan overtuigd dat Jan de winkel op eenzelfde wijze zal voortzetten en zal blijven investeren in zaken waar de consument vandaag de dag en in de toekomst om vraagt.”

Op de goed bereikbare locatie aan de Stadhoudersmolenweg 188 vind u de moderne, warme en ruime winkel. Iedereen die ook maar iets met paarden heeft kan hier zijn hart ophalen en is welkom voor een kopje koffie. 

Wij kunnen niet wachten om u dan te verwelkomen in onze winkel van ruim 1.000m2! 

 

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.