Search

ROECKL ROECK-GRIP

41,95

Deze Roeckl handschoen staat geheel in het teken van de Roeck grip. Deze is uniek en wordt alleen gebruikt bij Roeckl handschoenen. Dit maakt de Roeck grip handschoen dan ook de meest unieke handschoen die er is.

Vaak geïmiteerd, maar nooit geëvenaard: De Roeck Grip ontwikkeld door Roeckl is het onmiskenbare origineel. In feite is het unieke karakter ervan duidelijk voelbaar. Zoals vaak het geval is, is het de details en vooral de materialen die het verschil maken. Roeck-grip is gemaakt van exclusief materiaal. Het is bijzonder goed ademend, elastisch en soepel. In het kort: Het past als een tweede huid. Dit verzekert een goede grip op de teugel.

 

Om de optimale pasvorm te waarborgen, gebruikt Roeckl klassieke Franse handschoen afmetingen. De maten variëren van 6,0-11,0, dat zijn elf maten per kleur – zo kan elke ruiter de perfecte handschoen vinden. Het in München gevestigde handschoenenmerk hecht ook veel waarde aan de kwaliteit van de productie: De individuele stukken zijn zorgvuldig aan elkaar genaaid met de hand. Dit gaat op de millimeter nauwkeurig voor een optimaal draagcomfort.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.