ROECKL FERGUS Roeck-proof/goatskin

56,50

Tijdloos en chique in een hoogwaardige leder-textiel combinatie: De Fergus is een universele handschoen die perfect geschikt is voor zowel ruiters als menners.

Tijdloos en chique in een hoogwaardige leder-textiel combinatie: De Fergus is een universele handschoen die perfect geschikt is voor zowel ruiters als menners. Voor de soepele, ongevoerde handpalm wordt fijn nubuckleder van geiten gebruikt. Als natuurproduct kenmerkt het zich echter enerzijds door een hoge robuustheid en slijtvastheid, anderzijds door een uitstekende gevoeligheid voor het dagelijkse werk met de teugels of leidsels. De rugzijde is gemaakt van winddicht en zeer luchtdoorlatend ROECK-PROOF en heeft een warme fleece voering die de warmte binnenin de handschoen houdt, wat zorgt voor een comfortabel klimaat en veel comfort op koude dagen. De elastische sluiting met lederen voering en reliëf logo geeft de handschoen een chique uitstraling.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.