Komperdell Thermo Bodywarmer/Rugprotector

219,95

De hybride bodywarmer is gemaakt van extra licht in gewicht, isolerend materiaal en biedt betrouwbare bescherming tegen wind en kou. De softshell-uitbreidingszone aan de zijkant maakt de bodywarmer extra verstelbaar zodat het over jassen of warme kleding kan worden gedragen. De geïntegreerde, extra smalle nierriem zorgt ervoor dat de beschermer veilig op de wervelkolom past, zelfs als deze losjes wordt gedragen.

- Multilayer Cross 6.0 rugbeschermer, gemaakt van adaptief foam met dubbele dichtheid, EN-goedgekeurde 1621-2, niveau 2 beschermende kleding voor motorrijders tegen mechanische impact - Deel 2: rugbeschermers voor motorrijders -

Eisen en testmethoden.

– Innovatieve materiaalmix: extra licht materiaal met lichte schaal gecombineerd met slimme ademende thermo-vulling.

– Verborgen borstzak met rits.

– Slanke nierriem aan de binnenkant voor een perfecte pasvorm en verstelbaar met klittenbandsluiting. Het feit dat het bedoeld is voor motorrijden betekent niet dat het niet kan worden gebruikt voor paardensport, maar het kan geen bodyprotector vervangen die is getest en goedgekeurd volgens de EN13158: 2009-norm, die bedoeld is voor paardensport.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.