Zoek

Uvex Ventraxion Plus Handschoen

39,95

Of het nu voor training of stal is - voor iedereen die een handschoen voor de drie koelere seizoenen zoekt, is er nu de Uvex Ventraxion Plus. Hij past perfect om elke hand, terwijl de lange manchet de pols perfect warm houdt.

Met zijn innovatieve 4D-stretchcombinatie zet de Uvex Ventraxion de hoogste maatstaven op het gebied van soepelheid. Hij is ademend en extreem goed geklimatiseerd, rekt in alle richtingen uit en zorgt zo voor een perfecte pasvorm voor de hand van elke rijder. Zelfs lange vingernagels kunnen comfortabel worden gedragen. Een speciaal soft-touch materiaal garandeert een optimale grip en maakt de handschoen comfortabel om te dragen in de late herfst, het vroege voorjaar en de winter. De lange manchetten zijn een bijzonder aangenaam kenmerk. Zoals alle Uvex ruiterhandschoenen is ook de Uvex Ventraxion Plus geschikt voor touchscreens en wasbaar.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.