Zoek

ROECKL ROECK-GRIP winter

46,95

De Roeck-grip Winter editie voorzien van micro Bemberg voering!

Vaak geïmiteerd, maar nooit geëvenaard: de ROECK GRIP WINTER ontwikkeld door ROECKL is het onmiskenbare origineel. Zoals vaak het geval is, zijn de beslissende factoren de details en vooral de materiaalkeuze. ROECK-GRIP® is een exclusief materiaal. Het is bijzonder goed ademend, elastisch en soepel. In het kort: het past als een tweede huid. Tegelijkertijd biedt het de uitstekende grip en gevoel je nodig hebt bij het hanteren van de teugels.

 

Voor dit winter model, werd de ROECK-GRIP® bovendien bekleed met een warm en zacht Micro Bemberg voering. Deze handschoen heeft de vertrouwde Roeckl kwaliteit: de afzonderlijke componenten zijn zorgvuldig aan elkaar genaaid met de hand. Dit gaat op de millimeter nauwkeurig voor een optimaal comfort. De ROECK GRIP WINTER is machine-wasbaar op 30 ° Celsius (86 ° Fahrenheit).

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.