Zoek

Handboek paarden ziekten in woord en beeld

34,95

Alle paardenbezitters kennen het gevoel van hulpeloosheid wanneer ze merken dat hun paard of pony iets mankeert. Wat is de oorzaak van het probleem en kan het worden opgelost zonder een dierenarts in te schakelen? Kunt u ter plekke iets doen om de pijn van het dier te verlichten? Wijzen de symptomen op een ernstig probleem? Een juiste diagnose kan moeilijk zijn maar met dit uitstekende boek hebt u een complete en toegankelijke gids in handen voor paardengeneeskunde; u kunt er snel in lezen of de hulp van een dierenarts vereist is.

Dit nieuwe boek is een aanwinst voor de boekenkast van zowel professionele paardenbezitters als amateurs op de hele wereld. De inhoud is zeer internationaal; het is een compleet naslagwerk voor diergeneeskunde dat geschikt is voor elk niveau van ervaring met paarden.

In het eerste deel worden de normale fysieke tekenen van gezondheid, psychologische problemen en slechte eigenschappen, ouder worden, dagelijkse gezondheid, en preventieve behandeling van het paard behandeld, evenals goede eerste hulp en de beslissing om een dierenarts te bellen. Elke bekende paardenziekte wordt daarna onderzocht via een toegankelijke tabel, gerangschikt naar de delen van het dier waar het probleem zich voordoet, bijvoorbeeld de huid, het hoofd of de stofwisseling.

In deze synopsis vindt u verwijzingen naar een alfabetische inhoudsopgave van gespecificeerde ziektes zodat u gemakkelijk meer informatie vindt over het originele probleem. Wat de symptomen ook zijn, de eigenaar kan snel dat deel van het boek vinden waarin het probleem wordt geidentificeerd en hij zal snel weten wat hem te doen staat.

1 op voorraad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.