Zoek

Passier

Passier staat voor hoge kwaliteit. Alleen het beste leer wordt gekozen en de vakmannen zijn experts op het gebied van zadel- en ledermakerij. De expertise van de vakmannen van Passier staan dan ook centraal in hun bedrijf. Alleen maar het beste van het beste zodat de producten kunnen voldoen aan de allerhoogste verwachtingen.  Passier zit ook niet stil en is meegegaan in de ontwikkelingen die het hoofdstel deze dagen heeft gemaakt. Er word gewerkt met een anatomische kopstuk en neusriem om het paard nog meer comfort te geven en te zorgen dat er geen belemmeringen zijn op het hoofd in verbinding met de zenuwen. Het blijft Passier die de hoogste kwaliteit tuigage levert die jaren mee gaan. In de winkel vind u dan ook meerdere lijnen van passier terug.

Schockemöhle

De hoofdstellen van Schockemöhle zijn gemaakt van zeer zacht, soepel en hoge kwaliteit leder. Ze worden tot in detail zorgvuldig afgewerkt. Een hoofdstel van Schockemöhle zit voor het paard extra comfortabel door de soepele leder kwaliteit. Bij het ontwerpen van een hoofdstel ligt de focus op het vrijlaten van de gevoeligste delen van het paardenhoofd. Dankzij deze vormgeving ervaart het paard ultiem draagcomfort. In 2019 en 2020 is hun hoofdstel de Alpha Beta uitgeroepen tot product van het jaar. Bij het ontwerpen van dit hoofdstel is rekening gehouden met alle zenuwbanen op het hoofd van het paard waardoor er nog meer comfort ontstaat. Daarnaast is de bakstuk bevestigd aan de neusriem waardoor er nog meer een stille aanleuning ontstaat. Nieuwsgierig geworden? Dit hoofdstel kunt u bij ons testen.. 

Dyon

Dy’on heeft zijn eigen unieke stijl ontwikkeld. Vele producten zijn en worden ontwikkeld door te luisteren naar de topruiters. De tips van deze ruiters worden allemaal naast elkaar gelegd, en hieruit ontstaat dan weer een nieuw product van Dy’on. Dy’on heeft bijvoorbeeld een aantal neusriemen in het assortiment die niet standaard zijn. Deze neusriemen laten goed zien dat er heel goed nagedacht wordt over de werking van een product. Elke neusriem heeft zo dan ook weer een andere inwerking. Elk onderdeel van een hoofdstel heeft een eigen nummer, zo zijn de hoofdstellen van Dy’on dan ook helemaal naar eigen wens samen te stellen. Dy’on maakt gebruik van top kwaliteit leer waardoor de hoofdstellen jarenlang meegaan. 

Anky

De ANKY® hoofdstellen zijn ontworpen met de filosofie om een hoofdstel zo comfortabel mogelijk te maken voor het gevoelige paardenhoofd. De hoofdstellen zijn gemaakt van engels leder en zorgt er voor dat u er jarenlang van kan genieten. Er zijn meerdere types te krijgen van het merk ANKY. Denk aan rondgenaaid, wit onderlegd of eenvoudig zwart en dit ook allemaal in stang en trens hoofdstellen. U vind bij ons in de winkel een selectie verschillende ANKY hoofdstellen.

prestige hoofdstel

Prestige

Prestige Italia is een Italiaanse producent van zadels en ander leerwerk. Prestige is opgericht in 1974 en is al vanaf het begin gefocust op het creëren van producten dat comfort geeft aan het paard en in de buurt komt bij de eisen van de ruiter. Prestige is niet alleen gericht op perfect passende zadels maar ook op harnachement voor je paard van de hoogste kwaliteit zoals hoofdstellen. Het welzijn van paard en ruiter staat altijd vooraan bij Prestige. Paardensport vereist een perfecte harmonie tussen paard en ruiter, alleen op deze manier kunnen paard en ruiter elkaar begrijpen. Hoe groter het comfort voor beide, hoe makkelijker het is om een goede harmonie te vinden en betere prestaties te bereiken. Alle artikelen van Prestige zijn gemaakt om voor een zo groot mogelijk comfort te zorgen. U vind bij ons naast een grote collectie zadels ook een grote collectie Prestige hoofdstellen.

Dobbert 4.

Döbert

Zacht leer en kwaliteitsvolle overige materialen, mooie ontwerpen, zeer gebruiksvriendelijk voor zowel ruiter als paard, dat zijn kenmerken van de Duitse merk Döbert. De hoofdstellen zijn zeer comfortabel voor uw paard. Ze zijn afgewerkt met bijvoorbeeld lakleer en bewerkt met echte Swarovskikristallen voor een chique uitstraling. De producten van Döbert staan bekend om de uitstekende kwaliteit. 

ef49c4fb678403549134eea8d4d8bbe14867bcab

Stübben

Stübben is al meer dan 120 jaar een familiebedrijf wat opgericht is in Duitsland. Zij combineren traditioneel vakmanschap en ervaring met innovatie en functionaliteit. Op de dag van vandaag wordt Stübben geleid door de vierde en vijfde generatie van de Stübben familie. De producten van hoogwaardige kwaliteit worden verkocht in meer dan 50 landen, over alle vijf de continenten. Stübben is zo succesvol door haar jarenlange ervaring. kennis en constante communicatie met internationale topatleten. Wat Stübben ook bijzonder maakt, is dat ze meerdere fabrieken hebben door heel Europa. Dit zorgt ervoor dat ze het gehele productieproces in de gaten kunnen houden. Van het begin van de ruwe materialen tot het eindproduct van zadels en andere lederproducten zoals hoofdstellen en halsters. Tijdens dit productieproces worden uitsluitend duurzame, ruwe materialen verwerkt, zoals plantaardig gelooid leer. Hierdoor heeft Stübben een milieuvriendelijk productieproces, wat waarde toevoegt aan de producten voor paard en ruiter. Sinds een aantal jaar heeft Stübben haar assortiment uitgebreid met ijzerproducten zoals bitten en beugels. Hierdoor kan men nog meer plezier hebben van de kwaliteitsvolle producten van Stübben!

kieffer hoofdstel

Kieffer

Het Duitse merk Kieffer is een zeer bekend merk. De zadels en hoofdstellen zijn gemaakt van zacht en soepel leer. De afwerking is zeer goed. Er is veel aandacht voor het comfort voor het paard. Er worden continu nieuwe modellen bedacht waarin ook de techniek verder ontwikkeld is. De producten zijn afgestemd op de behoeften die ontstaan bij de diverse disciplines. De hedendaagse paarden zijn anders dan de paarden van vroeger. De fokkerij speelt daarin een grote rol. Doordat de bouw van het paard veranderd is, heeft Kieffer haar producten aangepast. U kunt daarbij denken aan de anatomische vormen van de hoofdstellen. In de winkel vind u een mooie selectie van Kieffer hoofdstellen.

kalvakade hoofdstel

Kavalkade

Kavalkade staat voor de hoogste kwaliteit, optimale pasvorm en passie voor het paard. Het welzijn van het paard, evenals de pasvorm en het langdurige comfort van onze producten zijn hun topprioriteit. Daarom besteden ze aandacht aan kwalitatief hoogstaand vakmanschap en hoogwaardige materialen voor hun artikelen. Er zijn in de winkel meerdere hoofdstellen te vinden van Kavalkade. Deze hoofdstellen zijn voorzien van zacht leder, anatomische neusriem en kopstuk en voorzien van een antislip teugel.

harrys horse hoofdstel bruin

Harry's Horse

Het merk Harry`s horse heeft een breed assortiment aan producten voor paard en ruiter. één van de producten van Harry horse zijn de hoofdstellen. Ook dit merk gaat mee met de tijd en zijn de meeste hoofdstellen ook anatomisch gevormd en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zeker voor de kleinere ruitertjes is er veel keuze.

hkm hoofdstel

HKM

Hkm is een duitse leverancier van ruitersportartikelen voor jou en je paard. De producten zijn zeer betaalbaar voor iedere ruiter, van professional tot de beginnende ruiter. Ook de kinderen worden niet vergeten, leuke kleurige collecties ontstaan door naar de wensen van de kinderen te luisteren. Kortom, het zijn zeer bruikbare, degelijke, mooie producten voor een zeer betaalbare prijs. 

Geef een reactie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.