Zoek

Rijhelmen

miss-shield-helmet

Shamshield

De Franse rijhelmen fabrikant Samshield springt in het oog vanwege de bijzonder stijlvolle helmen, echte eye-catchers! Naast het prachtige design, maakt Samshield van een uniek linning systeem waardoor de helm perfect aan te passen is. De customizer van Samshield is zeer uitgebreid en bied vele opties daarnaast kunnen wij deze helm leveren met een op maat gemaakte Kingsley top zodat deze perfect past bij je gehele outfit. Zo zijn je laarzen en helm uniek op elkaar afgestemd.

gpa

GPA

GPA heeft als eerste Europese fabrikant goedgekeurde rijhelmen op de markt gebracht. De GPA cap kenmerkt zich door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen in combinatie met veiligheid en optimaal draagcomfort. De strakke klassieke design van de cap, de fijne pasvorm en draagcomfort maken de GPA cap een must have item voor iedere ruiter en amazone in elke discipline van de paardensport. Door middel van de configurator kunt u de helm persoonlijk en uniek maken. 

charles-owen-cap-footer

Charles Owen

Charles Owen maakt, net als de auto-industrie, gebruik van een impact-analyse. Hierdoor kan gezien worden hoeveel druk er komt te staan op de caps bij verschillende ongelukken. Charles Owen gebruikt deze informatie om haar caps te perfectioneren op het gebied van veiligheid. Charles Owen zorgt voor uw veiligheid, zodat u uw focus kunt houden en op die manier optimaal kunt presteren.

Geef een reactie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.