Shoeboy’s Multi Cleaner

7,95

Schoenen effectief en intensief reinigen doe jij met behulp van dit multi-clean schoonmaakmiddel voor schoenen en laarzen van Shoeboy’s. Het flesje is voorzien van een sterk reinigende vloeistof op basis van citroenolie en voorzien van een handig borsteltje. Volg nauwkeurig de gebruiksaanwijzing voor het beste resultaat. Het ideale reinigingsmiddel voor vlekken en vuil op schoenen en bovendien zeer doeltreffend tegen vlekken ontstaan door sneeuw en pekel, evenals modder en aangekoekt vuil. Inhoud: 75ml.

Hoe werkt het?

– Maak boven – en zijkanten van de schoen met een schoenborstel vrij van droog vuil en vergeet de zolen niet.

– Breng de vloeistof uit het flesje aan op de schoen door licht in het flesje te drukken en schuim de vloeistof op met behulp van het borsteltje op de fles – hierdoor kun jij ook goed reinigen bij en tussen stiknaden.

– Nu neem je de schoen af met een goed vochtige spons – doe dit het beste boven een teiltje water.

– Laat de schoenen 24 uur drogen. Hierna kun jij de schoen nabehandelen met impregnator om nieuwe vlekken te voorkomen.

 

Specificaties:

Samenstelling: <5% anionogene oppervlakte-actieve stoffen, parfum, methylisotiasolinone, benzisothiazolinone, limonene, citral, hexyl cinnamal. Inhoud: 75 ml. Op basis van citroenolie – Oplosmiddelvrij. Geschikt voor alle materialen, dus ook voor textiel. Uitgezonderd: gevoelige softleer soorten.

5 op voorraad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.