Zoek

BR Traininspad Alaska

74,95

De BR trainingspad Alaska heeft een uniek design met elastieken banden die het paard helpen om op een correcte manier te bewegen. Daarnaast worden ook de rug- en buikspieren getraind. De elastische banden zijn afneembaar en verstelbaar voor een perfecte pasvorm. Je bevestigt de banden eenvoudig dankzij de musketonhaken. Op het zadeldek bevindt zich een telefoonzakje zodat je trainingsgegevens kunt bijhouden.

Dit handige zadeldek met elastieken banden helpt je paard om de rug- en buikspieren te trainen. Zo worden de core spieren en achterhand van het paard geactiveerd zodat het paard wordt aangespoord om op correcte wijze te bewegen. Het trainen met dit zadeldek draagt bij aan verbetering van balans en beweging van het paard en kan sportprestaties verbeteren. De trainingspad is ook hulpmiddel dat aangeraden kan worden door dierfysiotherapeuten bij revaliderende paarden en paarden met rugklachten.

 

De trainingspad kan gebruikt worden zowel tijdens het rijden als tijdens het longeren.

 

Materiaal: 98% polyester, 2% Spandex

 

Extra eigenschappen:

• Vochtregulerende voering van Cool Plus zodat de paardenrug droog blijft

• Lange zadellus

• Singellussen met klittenband

Uitverkocht

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.