Zoek

Zhiviq Soap bar healing honey

15,95

Handmade with love! De Zhiviq shampoo bars worden met de handgemaakt in Nederland. De soap bars zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten (de basis is 54% olijfolie).

 

De Honing Kurkuma soap bar is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en bevat o.a. honing, kurkuma en tea tree. Deze ingrediënten ondersteunen het herstellend vermogen van de huid.

Traditionele shampoo’s kunnen de huid uitdrogen waardoor huidschilfers en irritaties ontstaan. De soap bars zijn daarentegen hypoallergeen en afgestemd op de PH waarde van het paard. Hierdoor tast de zeep niet de natuurlijke beschermlaag van de huid aan, maar heeft het wel een reinigende werking.

 

De Zhiviq Grooming Soap Bars zijn makkelijk in gebruik doordat je paard in een keer gewassen kan worden en er niet meerdere keren shampoo uit de fles gehaald hoeft te worden.

 

De Soap Bars zijn vrij van plastic en worden geleverd met bijbehorend waszakje.

 

De soap bar weegt 180 gram.

 

Voordelen Zhiviq Soap Bar:

Hypoallergeen en afgestemd op de Ph waarde van het paard

Makkelijk in gebruik

15 wasbeurten

Reinigende werking

Plastic vrij en geleverd in een bijbehorend zakje

How to use:

Maak je paard, maar ook de Soap Bar nat

Masseer de zeep in jouw paard zijn vacht, manen en staart

Goed uitspoelen

En je paard is weer helemaal schoon

Bewaaradvies Zhiviq Soap Bars:

Een ambachtelijk stuk zeep blijft stevig als het na gebruik kan drogen op een zeephouder waarbij het water goed weg kan.

1 op voorraad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.