Zoek

Lucy Diamonds Green Shampoo

9,50

Effectieve green shampoo en conditioner in een.

Naast zijn reinigende basiscomponenten bevat de Lucy Diamonds shampoo van Kevin Bacon extracten die bekend staan om hun verzachtende en beschermende werking.

 

Dankzij de zachte pH waarde ontziet deze shampoo de huid van uw paard en kan daarom dagelijks gebruikt worden.

 

De verfrissende geur helpt bij het bestrijden van stress en vermoeidheid. Deze shampoo stimuleert het organisme en herstelt de vitaliteit maar heeft ook een kalmerende en ontzwellende werking in geval van insectenbeten.

 

Lucy Diamonds zorgt voor een diepgaande reiniging van de huid, de vacht, de manen en de staart van uw paard. Zelfs met koud water verwijdert dit product alle vuil, met inbegrip van ingedroogde gele mestvlekken, dode huid en roos.

 

Lucy Diamonds kan voor elke soort vacht gebruikt worden maar wordt vooral aanbevolen voor dieren met een gevoelige huid die blootgesteld staan aan slechte weersomstandigheden of om de huid van het paard te beschermen nadat hij sterk gezweet heeft.

 

Dankzij de unieke samenstelling bestrijdt deze shampoo vieze geuren die veroorzaakt kunnen worden door micro-organismen.

 

Lucy Diamonds zorgt voor een glanzende, zijdezachte vacht, maakt manen en staart gemakkelijker uitkambaar en helpt vliegen af te weren terwijl het paard opdroogt.

 

Deze shampoo is eenvoudig in het gebruik en laat zich snel en gemakkelijk uitspoelen.

1 op voorraad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.