Zoek

Wahl adelar pro 1876

214,95

Krachtige, lichtgewicht (280 g) tondeuse voor het toiletteren van het hoofd en de benen van het paard. De ergonomische vormgeving en het geringe gewicht zorgen ervoor dat de machine prettig in de hand ligt zonder de pols te belasten.

De tondeuse wordt geleverd inclusief twee oplaadbare Li-Ion accu’s en een oplaadstation. Elke accu kan 120 minuten gebruikt worden en het opladen duurt 50 minuten. Een LED-indicator op de accu geeft informatie over de accutoestand. De tondeuse heeft een krachtige DC-motor met een snelheid van 5300 omwentelingen per minuut en een automatische toerentalregelaar voor een constante scheerkracht, ongeacht de accutoestand of het type vacht. Bovendien is de motor uitzonderlijk stil.

 

De machine is standaard voorzien van de Wahl Diamond scheerkop met een simpele verstelmethode om de snijlengte aan te passen van 0,7 tot 3 mm. Deze scheerkop heeft een harde koolstofcoating waardoor hij extra stevig is en lang meegaat. De scheerkop van deze trimmer is ook los verkrijgbaar, artikel 802919. De tondeuse wordt geleverd in een luxe koffer met rits inclusief olie, reinigingsborstel en handleiding.

1 op voorraad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.