Zoek

Prestige RP Dressage singel

314,95

De Prestige RP dressuursingel A52 ofwel “Relax and Performance” is een innovatieve technologie die wordt toegepast op Prestige singels. Het bestaat uit een rond paneel dat een luchtkussen vormt tussen het borstbeen en de singel.

 

Hierdoor kan de singel alle bewegingen van het paard volgen, waardoor wrijving tussen de singel en de buik van het paard wordt geëlimineerd; de druk wordt gelijkmatig over een groter oppervlak verdeeld; de bijzondere vorm van het paneel creëert een luchtkussen dat de druk op de solar plexus wegneemt.

 

Deze Prestige RP dressuursingel A52 is geschikt voor die gevoelige paarden die last hebben van het gebruik van een traditionele singel en daardoor moeilijk ontspannen en soepel kunnen werken; voor die paarden die ongemak vertonen bij het aansingelen en voor paarden die de singelgroeve ver naar achter hebben liggen.

 

Let op: bestel deze singel 10 cm langer dan je standaard maat. Heb je normaal 65 dan bestel je dus 75.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.