Zoek

Skin Calmin Relief Lotion

23,95

Kalmerende lotion. Bewezen werking bij zomerkriebels & rasp. Kalmeert de huid direct en ondersteunt huidherstel.

Skincalmin Relief Lotion heeft een direct kalmerende werking en vermindert kriebels. De lotion ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

 

Skincalmin Relief Lotion wordt veel gebruikt bij paarden met zomerkriebels en bij rasp.

 

Gebruiksadvies bij zomerkriebels

Breng de lotion royaal aan op de probleemzones. Met behulp van de tuitdop brengt u de lotion gemakkelijk aan tussen de haren van staart en manen. Gebruik de lotion in het begin van het seizoen preventief ter voorkoming van zomerkriebels en om schuren te voorkomen. Meestal is 2-4 keer per week voldoende. Begin bij de eerste symptomen direct met smeren. Mocht u later beginnen dan is dat ook geen probleem. Breng de lotion op de gevoelige huid aan voor een direct kalmerend effect en om het natuurlijke herstel van de huid te ondersteunen. Breng de lotion de eerste 14 dagen minimaal 1 maal daags aan op de probleemzones. Indien nodig 2 maal daags. Bij voorkeur voordat het paard naar buiten gaat en weer op stal gaat. Zodra de gevoeligheid van de huid afneemt of verdwijnt en de huid is hersteld kunt u het gebruik afbouwen naar 3-4 keer per week en later mogelijk naar 1-2 keer per week. Wanneer de kriebels weer toenemen, bijvoorbeeld op warme windstille dagen, de frequentie tijdelijk weer verhogen. De lotion is zeer mild en kan op de meest gevoelige delen van de huid gebruikt worden. Test de lotion voor de zekerheid altijd eerst op één plek voordat je alle probleemzones insmeert. Vermijd contact met slijmvliezen en ogen.

 

De lotion is makkelijk in gebruik, zeer mild, en veilig in gebruik. Het dragen van handschoenen is bij het aanbrengen van de lotion niet nodig.

16 op voorraad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.