Zoek

Rapide Haut Balsam, 250 ml

18,95

Rapide Itch Balm biedt uw paard of pony verlichting wanneer het dier last heeft van zomereczeem. De balsem verzacht en kalmeert de geprikkelde huid. U kunt Itch Balm gemakkelijk aanbrengen op de aangedane plaatsen.

Itch Balm van Rapide is een verzachtende balsem voor de geprikkelde huid als gevolg van insectenbeten. Denk hierbij aan paarden of pony's met zomereczeem (staart- en maneneczeem). Itch Balm bevat onder andere boorzuur, thymol en akkermunt en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Het kalmeert de geprikkelde huid na veelvuldig schuren. Daarnaast verzacht de balsem schrale en kalende plekken die ontstaan zijn door het schuren.

 

Gebruik

Als u ziet dat uw paard of pony begint te schuren, kunt u Rapide Itch Balm ruimschoots aanbrengen en de aangedane plaatsen insmeren. U kunt dit enkele dagen tweemaal daags doen.

11 op voorraad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.