Zoek

Liquid Hoof Dressing

16,50

Om de soepelheid, elasticiteit en de juiste balans van de hoeven van het paard te behouden, moeten ze onder meer behandeld worden met producten van de beste kwaliteit.

Om de soepelheid, elasticiteit en de juiste balans van de hoeven van het paard te behouden, moeten ze onder meer behandeld worden met producten van de beste kwaliteit. Liquid hoof dressing past perfect in deze filosofie. Liquid hoof dressing is een 100% natuurlijk product dat al meer dan 5 jaar op ambachtelijke wijze wordt gemaakt.

 

Het is gebaseerd op plantaardige oliën en een extract van verse laurierblaadjes. Liquid hoof dressing laat de hoeven mooi glanzen terwijl de voedende substanties diep in de voet van het paard doordringen.

 

Regelmatig gebruik van dit product voorkomt uitdroging van de hoornwand, beschermt tegen vochtigheid en bevordert de hoorngroei. Dankzij deze opmerkelijke eigenschappen wordt liquid hoof dressing gebruikt en aanbevolen door alle vakmensen uit de paardensport.

3 op voorraad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.