Duo Hoef

28,95

Duo Protection Hoef is 100% natuurlijk, gemaakt van paardenvet, is verzorgend, zorgt voor stevigheid, souplesse en een natuurlijke glans

Voor sterke hoeven gebruik je de Duo Protection Hoef. Dit product is gemaakt van 100% paardenvet. Duo Protecion Hoef trekt in de hoef, houdt de hoef van binnen vochtig en sluit de hoef niet af. In paardenvet zit glycerine en vitamine A en D. Glycerine trekt vocht aan en door de werking van vitamine A en D draagt het bij aan een snellere groei van het hoorn en een betere structuur van de hoef.

 

Eigenschappen

Voor het verbeteren, versterken en onderhouden van hoeven

Van 100% paardenvet

Met glycerine en vitamine A en D

 

Gebruik

Slechte hoeven: er wordt geadviseerd om de hoef gedurende 14 dagen elke dag met Duo Protection Hoef te behandelen. Vervolgens 14 dagen om de dag en daarna tweemaal per week het hele jaar door. Strijk vanaf de kroonrand naar beneden en smeer de hele hoef goed in. Ook bij droge straal (de onderkant van de hoef) één keer per week insmeren.

 

Goede hoeven: minimaal twee keer per week de hoeven invetten.Strijk vanaf de kroonrand naar beneden en smeer de hele hoef goed in. Ook bij droge straal (de onderkant van de hoef) één keer per week insmeren.

13 op voorraad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.