Zoek

BR Hornpads Strong

16,95

De BR Hornpads Strong zijn vochtige pads met verzorgende eigenschappen om in de straalgroeve te drukken voor intensieve verzorging van de hoef en bescherming tegen infecties. Inhoud: 10 stuks.

Toepassing:

Zorg er eerst voor dat de hoef en hoefstraal droog zijn. Neem daarna een pad en druk deze stevig in de scheuren en gaatjes bij de hoefzool en hoefstraal (compleet of in kleinere stukken geknipt).

 

Waarschuwing: Draag handschoenen ter bescherming. Product bevat linalylacetaat, linalool. Kan allergische reacties veroorzaken. Ingrediënten: glycerine, aqua, brandspiritus, citroenzuur, panthenol, propylene glycol, peg-40-gehydrogeneerde castorolie, sodium benzoate, etherische oliën, natriumsalicylaat, linalool, caprylyl/decyl glucoside, Kaliumsorbaat, coco-glucoside, ricciocarpus natans, benzisothiazolinon, laurylamine dipropylenediamine, sodium pyrithione, kleurstof.

3 op voorraad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.