Aanbieding!

Rambo Optimo Turnout

413,96

De Rambo Optimo Turnout is de ultieme deken voor optimale bewegingsvrijheid. Deze deken heeft een 0 grams vulling en wordt geleverd inclusief 400 grams liner en 150 grams halsstuk.

De buitenstof is gemaakt van zeer sterk 1000D ballistic nylon, dit materiaal wordt ook gebruikt voor kogelvrije vesten. Deze stof is veel duurzamer dan andere soorten dekens en halsstukken van nylon. De deken is 100% waterdicht. De binnenzijde van de deken is voorzien van een permanente polyester antibacteriële laag. Dankzij deze laag wordt de groei van bacteriën geremd, hierdoor wordt de kans op infecties en allergieën verminderd. De deken is voorzien van een V-Front sluiting op de borst, voorbeenuitsparingen met hoge loopsplit, drie kruissingels, een bilkoord, een staartflap en reflectie strepen. De deken is voorzien van het Horseware Linersysteem, andere liners en halsstukken zijn apart verkrijgbaar.

 

Specificaties:

Vulling: 0 outdoordeken + 400 liner + 150 halsstuk.

Waterdicht: ja.

Sterkte (dernier): 1000D.

Buitenstof: nylon.

Binnenvoering: polyester.

Borstsluiting: V-Front.

Buiksluiting: drie singels.

Achtersluiting: bilkoord.

Halsstuk: los verkrijgbaar.

Liner systeem: ja.

Beenuitsparingen: ja.

Staartflap: ja.

Pasvorm: standaard.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.