Search

Sprenger Bow Balance Beugels

204,95

De Sprenger Bow Balance stijgbeugels zijn veiligheidsbeugels welke tevens ook extra comfort bieden aan de ruiter.

De Sprenger Bow Balance stijgbeugels zijn veiligheidsbeugels welke tevens ook extra comfort bieden aan de ruiter. De veiligheidsbeugels zijn voorzien van twee soorten anti-slip rubber waardoor er een stabiel gevoel wordt gecreëerd. De schokken op banden en pezen worden hierdoor beter opgevangen. Deze Bow Balence stijgbeugels is daardoor ideaal te gebruiken door ruiters welke snel klachten hebben aan de heup, knie en enkels. Door het internationaal goedgekeurde System 4-technologie kan de voet niet meer in de veiligheidbeugels blijven hangen bij bijvoorbeeld een val van het paard. Dit doordat de beugel aan de onderkant in 4 richtingen flexibel is. Tevens heeft deze beugel en speciale gebogen vorm, waardoor deze haaks hangt ten opzichten van het paard. Hierdoor plaats je je voet gemakkelijk in de beugel wanneer je het paard bestijgt of wanneer je je beugel verliest tijdens het rijden.

 

Om te zien of de beugel links of rechts is, kun je op de stijgbeugel kijken. Er staat een L of R op de beugel aangegeven.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.