Zoek

Samshield Shield’Rup Stijgbeugels

299,95399,95

De Samshield Shield'Rup is revolutionair op het gebied van veiligheidsbeugels. De Shield'Rup is een technisch hoogstandje, Samshield heeft een beugel ontwikkeld welke zeer veilig is een hoog comfort bied met een prachtig design. Vernieuwde variant: verbeterde coating, extra bevestiging van de magneten, versteviging op het draaipunt. Elke beugel wordt onderworpen aan een strenge kwaliteitstest.

COMFORT & PRESTATIE

Gedraaide beugelriem ophanging: hierdoor hangt de beugel altijd recht en heb je deze zeer makkelijk weer wanneer je de beugel bent verloren

 

180° veiligheidsopening: De veiligheidsopening zal altijd weer automatisch sluiten wanneer deze is geopend, dit voorkomt dat de beugel ergens aan kan blijven hangen

 

Verwisselbare voet inzet stukken: De Shield'Rup kan gebruikt worden met 2 verschillende inserts standaard grip, of extreme grip (met spikes), worden niet beide bijgeleverd.

 

Unieke vormgeving: Helpt de benen en hakken in de correcte positie te brengen voor optimale stabiliteit en support.

 

Elastomeer onder onder het voet stuk: Uitstekend schok en vibratie absorberend voor een optimaal comfort, perfect balans en bescherming van de gewrichten van de ruiter.

 

TECHNOLOGY & VEILIGHEID

De laterale zijtak van de Shield'Rup opent automatisch bij een val. Het staaldraad in combinatie met een magneet zorgt ervoor dat het 180° kan draaien en daardoor altijd terug komt in de originele positie. De beugel is gemaakt van aluminium met een stalen inzet hierdoor is de beugel extreem sterk zelfs wanneer deze geopend is.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.