Veredus Carbon Gel Absolute Rear

179,95

De Carbon Gel Absolute strijklappen zijn breder en sterker dan de traditionele Veredus strijklappen. Hierdoor biedt deze beschermer nog meer bescherming! Deze Veredus strijklappen hebben een groter oppervlak, waardoor de kogel beter wordt bedekt.

Specificaties:

– De schaal van deze innovatieve kogelbeschermers voor paarden, is gemaakt van Carbon materiaal. Deze kunststof schaal is extra licht. Dit maakt de strijklappen zeer geschikt voor de springsport!

 

– De voering bestaat uit Aerox microgeperforeerd neopreen, gel en 3D mesh. Deze samenstelling zorgt voor een uitstekende ventilatie! Daarnaast zorgt dit 3mm dikke membraan dat schokken met 40% worden verminderd. Dit is super fijn voor je paard!

 

– Je kunt de Veredus Carbon Gel Absolute strijklappen gemakkelijk om het paardenbeen bevestigen doormiddel van de elastische snelsluitingen. Bovendien zijn deze paarden strijklappen prachtig afgewerkt met mooie details! Dit geeft de kogelbeschermers een sportieve uitstraling!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.