F/W CARE

14,95

Dubarry schoenen en laarzen worden met zorg gemaakt voor langdurig gebruik. Geef u schoenen daarom ook na aankoop de juiste zorg en behandeling met Dubarry-leercrèmes, -reinigers en -conditioners. Het leer zal hierdoor soepel en gevoed blijven, waar u ook naar toe gaat.

Dit complete pakket bestaat uit een protector, cleaner and conditioner.

 

Dubarry Footwear protector is een speciale onderhoudsspray voor het behandelen van nubuck leer en suède. De protector herstelt de waterafstotende finish en zorgt ervoor dat het matte uiterlijk van het leer behouden blijft. Geschikt voor de schacht van de outdoor laarzen en nubuck /suède bootschoenen.

 

Bescherming tegen de elementen

Voedt en herstelt de waterafstotende finish

 

Dubarry Footwear Cleaner is een speciale spray om sterk vervuild leer te reinigen en uitermate geschikt als voorbereiding op het conditioneren van het leer. –

Dubarry Footwear Cleaner

 

De Dubarry Cleaner is geschikt voor het reinigen van alle soorten leer

Geschikt voor het behandelen van schoeisel met een GORE-TEX voering.

Inhoud 150ML

 

Dubarry Footwear Conditioner is de ideale leer conditioner voor uw Dubarry outdoor laarzen en bootschoenen. De conditioner is een kleurloze crème om het leer te voeden, mooi en soepel te houden en de waterafstotende eigenschap te versterken. Speciaal aanbevolen voor de gladde delen aan uw Dubarry laarzen en bootschoenen.

 

Geschikt voor alle gladde leersoorten

Herstelt een waterafstotende afwerking

Biedt weerstand tegen olie en vlekken

10 op voorraad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.