Het Dressuurpaard

9,95

Topsport met paarden is dubbele topsport. De competitie is in de mondiaal enorm gegroeide dressuursport zo sterk geworden dat een getalenteerde ruiter moet beschikken over een extreem getalenteerd paard wil hij voor medailles in aanmerking komen.

Ook Anky van Grunsven zou aan de kant hebben gestaan als Bonfire was opgevolgd door mindere talenten dan Salinero en Krack C.

De grote vraag voor professionals in de sport is: wat is dat voor een paard, dat ruiters in staat stelt om roem te vergaren? Hoe komt een paard tot topprestaties, aan welke eisen moet het voldoen?

In Het dressuurpaard gaat hoofdredacteur Rosie op zoek naar de kwalificaties van het ideale dressuurpaard. Hierbij baseert hij zich telkens op uiteenlopende wetenschappelijke en deskundige bronnen.

Aan het einde van ieder hoofdstuk geeft topdressuuramazone Anky van Grunsven telkens haar ongezouten praktische commentaar. Zij gaat bovendien in dit boek in op de speciale kwaliteiten en de karakters van haar toppaarden Bonfire, Krack C en Salinero.

2 op voorraad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.