Uvex Suxxeed Diamond

499,95

Deze schitterende rijhelm van Uvex is de Diamond in de Suxxeed serie. De helm is gedecoreerd met meerdere Swarofski kristallen over de gehele top van de helm. Het is een uniek ontwerp, exclusief voor Uvex!

Het Suxxeed model is een van de nieuwere modellen van Uvex. Deze rijhelm wordt geproduceerd volgens een hard-schaal productietechniek. Dit betekent dat de helm bestaat uit een binnenschaal en een buitenschaal. Deze constructie biedt ongekende bescherming. In deze vorm zijn vervolgens openingen gemaakt voor extra lucht doorlatendheid. Door deze luchtopeningen zo klein mogelijk te houden, blijft de optimale bescherming gegarandeerd terwijl ook voor goede ventilatie wordt gezorgd. Door deze manier van productie kan de prijs van dit model zo laag mogelijk worden gehouden, waardoor deze mooie en functionele rijhelm voor een leuke prijs kan worden aangeboden.

 

Deze Uvex rijhelm is verstelbaar met een draaiknop. Het unieke verstelsysteem van Uvex zorgt ervoor dat Uvex rijhelmen niet alleen in omvang maar ook in hoogte verstelbaar zijn. Hierdoor maakt u uw rijhelm gemakkelijk perfect passend voor uw hoofd. Daarnaast is dit verstelsysteem zo ontworpen dat u een staart of knot boven de draaiknop kan dragen, waardoor uw haar comfortabel zit en de draaiknop bijna niet zichtbaar is. Op dit gehele verstelsysteem is zo sterk en functioneel ontwerpen, dat Uvex hierop levenslange garantie biedt! Daarnaast hebben Uvex rijhelmen een binnenvoering die u gemakkelijk uit de helm kan halen en kan uitwassen. Vervolgens kunt u de binnenvoering gemakkelijk terug plaatsen met behulp van de klittenband bevestiging.

 

1 op voorraad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.