GPA Speed air

519,00599,95

De Speed Air, blinkt uit door zijn draagcomfort. Deze veilige helm is voorzien van erg veel ventilatie openingen.

De Speed Air, blinkt uit door zijn draagcomfort. Deze veilige helm is voorzien van erg veel ventilatie openingen. Deze ventilatie openingen hebben een extreem koelend effect. De Speed air heeft aan de binnenvoering en aan de nekband zacht Coolmax waardoor de helm aangenaam aanvoelt, geurtjes neutraliseert en irritatie van de huid tegen gaat. De klep is flexibel wat de veiligheid vergroot en is vervangbaar.

 

Alle helmen van GPA hebben kussentjes (binnenvoering) aan de binnenkant van de helm. Deze zijn in verschillende diktes verkrijgbaar waardoor het mogelijk is jouw helm de perfecte pasform mee te geven. GPA kiest voor losse kussentjes ipv een verwisselbare mutsjes zoals andere merken doen omdat de losse kussentjes extreem veel lucht stroom mogelijk maken waardoor de helm extra koel aanvoelt.

 

De kussentjes (binnenvoering) zijn bekleed met Coolmax en deze Coolmax zorgt ervoor dat geurtjes geneutraliseerd worden en verminderd jeuk en irritatie. De kussentjes (binnenvoering) is te wassen om max 30 graden. Regelmatig wassen is aan te raden. Door veelvuldig gebruik kan namelijk de kussentjes (binnenvoering) inklinken door zweet, huidvet en/of make up. Kijk bij het product GPA binnenvoering in welke varianten de kussentjes (binnenvoering) verkrijgbaar zijn.

 

Eigenschappen

 

Uitstekend draagcomfort

Veel ventilatie openingen

Coolmex aan binnen- en zijkant

flexible en vervangbare klep

kussentjes als binnenvoering

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.