GPA Little Lady Glossy

298,95

De GPA Little Lady Glossy is de glanzende versie van de GPA Little Lady. De glossy look heeft standaard een glittertje in de coating verwerkt.

De Little Lady is een helm speciaal gemaakt voor dames, hij geeft je een prachtige chique look door de grote klep. Standaard heeft deze zwarte helm een zwarte klep, zilverkleurige roosters en een zwart kunstleren kinbandje. De klep kan zonder meerprijs ook in 1 van de andere basiskleuren besteld worden.

 

Uiteraard kan je deze helm verder aanpassen, wat dacht je van een Stardust coating over je helm? Deze coating geeft een extra prachtig glitter effect aan je helm. Ook een echt leren kinbandje in een kleur naar keuze is geen probleem. Wil je je GPA Little Lady helemaal zelf samenstellen in je eigen (RAL) kleuren naar keuze kijk dan bij de GPA Little lady Custom.

 

Let op! De GPA helmen vallen klein uit, over het algemeen heb je 1 maat groter nodig dan gebruikelijk.

 

De levertijd van de GPA Little Lady Glossy standaard bedraagt ongeveer 1 week. Wanneer je aanpassingen wilt dan bedraagt de levertijd 3-4 weken.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.