Equitheme GLINT MOIRÉ Cap

Equitheme GLINT MOIRÉ Cap

119,00

Fijne cap van Equi-Thème. Deze cap heeft een schaal van ABS en een zeer lichte binnenschaal. De cap heeft een uitstekend luchtcirculatie systeem. De binnenvoering is uitneembaar en wasbaar. De cap heeft draaibaar Adjust-Fit systeem aan de achterkant om de cap precies passend te krijgen. De cap is op de top afgewerkt met een mooie glitter print.

ABS schaal, zeer goed bestand tegen schokken, zelfs bij extreme temperaturen. Shell in EPS (geëxpandeerd polystyreen) hoge dichtheid maar zeer licht, en met uitstekende schokabsorberende eigenschappen. De helm heeft een uitstekende luchtcirculatie in combinatie met de voorste, achterste en gedeeltelijk centrale ventilatiezones. Binnenvoering van vochtabsorberende stof, afneembaar en wasbaar. Adjust-Fit-systeem: achterste instelwiel gemonteerd voor nauwkeurige aanpassing van de helm. Microfiber-bevestigingsharnas met snelsluiting, 4-punts achterste bevestiging aan de nek en voorzien van kinbescherming.

 

Breed vizier. gewicht: tussen 430 en 530 gr.

Helm met CE-markering, voldoet aan norm EN1384: 2012 gewijzigd door het coördinatievel VG1 RfU CNB / P / 01. 040: 2014-12. TÜV-certificering.

Wissen