Zoeken

Equitheme Airy Cap

134,95

Equitheme Airy Cap.

Abs-schaal, zeer goed bestand tegen schokken, zelfs bij extreme temperaturen.

Zeer lichte EPS-binnenschaal (geëxpandeerd polystyreen) met hoge dichtheid en uitstekende schokabsorberende eigenschappen. Dubbellaags in 2 dichtheden en randbekleding van gegoten PC-plastic. De honderden halve cirkels op het oppervlak van de schaal verbeteren niet alleen de schokabsorptie, maar zorgen ook voor een uitstekende luchtcirculatie, gecombineerd met de voor-, achter- en centrale ventilatieruimtes. Uitneembare en wasbare binnenvoering van vochtabsorberend textiel gecombineert met traagschuim.

 

Verstelsysteem: draaiknop op 5 posities voor nauwkeurige aanpassing aan de vorm van het hoofd. Sluitingsysteem van microvezel met snelsluiting. 4-punts bevestiging die de vorm van de nek aanneemt en kinbescherming. Gewicht: tussen 460 en 560 gram.

CE-gelabelde helm, voldoet aan de EN1384: 2012-norm aangepast door het coördinatieblad VG1 RfU CNB/P/01. 040:2014-12. Certification TÜV.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.