Aanbieding!

Charles Owen Luna

235,16

Deze chique rijhelm Luna is van Charles Owen. De rijhelm Luna is ontworpen voor alle disciplines. Daarnaast biedt de Luna-helm een onopvallende styling en optimale veiligheid. De innovatieve 360o ventilatie en de gewatteerde hoofdband, zorgen voor een comfortabele rit! Het brede vizier van deze prachtige helm, verbetert ook het zicht bij alle weersomstandigheden. Tevens beschikt deze Charles Owen Luna rijhelm over een optimale ventilatie voor een nog beter draagcomfort. Ook verkrijgbaar met brede klep.

Drie internationale veiligheidsnormen (inclusief PAS015) gecombineerd met MIPS-technologie, dragen alleen maar bij aan het vertrouwen dat u zult voelen wanneer u in uw Halo Charles Owen-helm rijdt.

 

Deze Charles Owen-helm voldoet aan de normen voor de volgende certificeringen: ASTM F1163-15, PAS015: 2011, VG1 01-040 2014-2.

 

– Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

 

– Verkrijgbaar in een breed maatbereik.

 

– Veiligheid staat voorop; hoogst mogelijke certificeringen.

 

– Wasbare antimicrobiële voering.

 

– Optimale ventilatie en warmtereductie.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.