Equitheme Airjacket

499,95

Licht en flexibel, " Zipair " combineert bescherming en comfort en beschermt de ruiter te allen tijde tijdens het rijden of tijdens de training, zowel professioneel als op de manege.

STRETCH: de buitenstof is gemengd met elastaan ​​om maximaal comfort te bieden en een optimale inzet van de airbag mogelijk te maken.

ADEMEND: de mesh-inzetstukken aan de zijkanten en op de rug zorgen voor meer ademend vermogen.

PASVORM: klassiek / standaard.

TECHNISCHE SPECIFICATIES:

– Ritssluiting vooraan;

– Ritssluiting aan de binnenkant waardoor de bodyprotector in de "Daylair" en "Comptair" jacks kan worden geritst; ritssluiting aan de buitenkant op de cartridge voor toegang.

Samenstelling:

– Buitenstof: 81% polyamide en 19% elastaan

– Voering: 89% nylon en 11% polyester

– Airbag: 100% polyurethaan

Niet in de machine wassen. Reinig met een spons of een zachte borstel en warm zeepsop.

Airbag CE gecertificeerd door het onafhankelijke laboratorium, ALIENOR CERTIFICATION volgens het protocol CRITT SPORT LOISIRS GEG-002, in overeenstemming met EU-verordening 2016/425.

Compleet geleverd met cartridge, zadelbevstiging en bevestigingskoord.

Integrale opblaastijd: 0,10 sec – Weerstand: kracht nodig om tussen 10 en 25 kg te lossen, interne airbagdruk 350 mBar (0,35 kg / cm²). Gemiddelde waarden alleen ter informatie.

Totaal gewicht: ca. 900 g voor maat M.

Het is verplicht om een ​​originele HELITE-cartridge te gebruiken in de maat die overeenkomt met de maat van uw airbag.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.