Blundstone 122 Safety

180,00

Blundstone 122

De Blundstone 122 is een van de veiligheidsschoenen van Blundstone. Doordat dit model geheel uit leer bestaat, heeft deze schoen een nette uitstraling. Maar belangrijker is de bescherming die deze schoen biedt, met de stalen neus en olie/zuur en organische vetbestendigheid, kan deze schoen in veel verschillende omgevingen bescherming bieden.

 

Tijdens zwaar werk verdienen uw voeten het beste comfort. Doe je na het zware werk uw schoenen uit, dan hoort u geen last te hebben van de voeten.Standaard zijn alle schoenen van Blundstone voorzien van een schokabsorberende tussenzool en zo ook deze Blundstone 122. Deze PU-zool zorgt daarvoor. Naast het hoge comfort biedt de Blundstone 122 veiligheid op verschillende manieren. Model 122 is voorzien van een stalenneus. De speciaal ontworpen rubberen buitenzool zorgt ervoor dat de slipweerstand wordt verhoogd. Ook in geval van hitte zijn uw voeten beschermd, de schoen is warmtebestendig tot 300°C. Werkt u veel met vloeibare materialen? Deze veiligheidsschoen is bestendig tegen olie, zuren en organisch vet.

 

Toch behoudt de 122 zijn klassieke uitstraling met aan beide zijden een elastiek. Dit keer kun je de Blundstone boots als werkschoen inzetten. De werkschoen valt namelijk onder veiligheidsklasse S3 en CE gekeurd. De inlegzool is inclusief poron Xrd. Door de stalenneus zullen je tenen optimaal beschermd zijn, wanneer je bijvoorbeeld werkzaam bent in de bouw. De 122 is subtieler en smaller dan de 910. Door de gegoten TPU worden de tenen beschermd plus de boots beschikken over een extra leerbescherming.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.