ROECKL KANSAS lycra

22,50

Kansas van Roeckl Sports is een premium junior rijhandschoen, met een pasvorm, functionaliteit en uiterlijk die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften en voorkeuren van paardenverslaafde jongens en meisjes - waardoor paardrijden nog leuker wordt!

De handschoen is comfortabel om te dragen dankzij de elastische, zijdezachte, bedrukte lycra op de handrug, terwijl het duurzame Digital Suede op de handpalm zorgt voor een veilige grip op de teugels zonder afbreuk te doen aan de mobiliteit en tastgevoeligheid die nodig zijn voor goed rijden . Een slim en stijlvol extraatje is het Roeckl-logo met het kleine handje dat bovenop de duim verschijnt en fungeert als een visueel hulpmiddel om kinderen te helpen hun vuist te allen tijde rechtop te houden en als gevolg daarvan de juiste controle over de teugels. Het motto is: "Als je het Roeckl-logo ziet, zit je hand in de juiste positie". Afhankelijk van hun smaak kunnen junior ruiters kiezen voor de roze Kansas met een leuke paardencartoon op de rug van de hand of het turquoise model met een cool paardenmotief. Beide zijn voorzien van een gemakkelijk te sluiten sluiting die de handschoen betrouwbaar om de pols bevestigt.

Uitverkocht

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.