BR Handschoenen Glory Pro

20,95

Deze dunne, prettige handschoenen van synthetisch leder bevatten inzetstukken van ademend mesh voor een verkoelend effect. Het elastiek rondom de pols en de klittenbandsluiting zorgen voor een mooie, aansluitende pasvorm. De handschoen is voorzien van teugelversterking en de klittenbandsluiting heeft een goudkleurig BR-logo.

Wasvoorschrift en garantie:

De handschoenen zijn wasbaar in de machine op 30 graden. Gebruik geen wasverzachter. Sluit het klittenband voor het wassen en/of gebruik een aparte waszak. Droog de handschoenen na het wassen liggend of hang ze op in een geventileerde ruimte. Ze mogen niet in de droogtrommel.

 

De garantie op de handschoenen is 1 jaar en is van toepassing op materiaal-, stiksel- en fabrieksfouten. Slijtage valt niet onder de garantie. Vooral het gebruik van stroeve anti-slip teugels, halstertouwen en longeerlijnen (grip op grip), zorgt voor een kortere levensduur.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.