Search

Prestige Instinct CPS – Lux

4.400,00

Het Prestige Instinct CPS-zadel garandeert ruiters een brede, comfortabele zit en een perfect gecentreerde positie dankzij de medium diepe zit met CPS-technologie. De schoftboom is breder en de boompunten zijn iets naar achteren geplaatst in vergelijking met andere zadels, waardoor het mogelijk is om meer naar voren te zadelen, zonder de schouders te hinderen. De dikte van de panelen is aan de voorkant gevormd om nog meer bewegingsvrijheid te geven aan de schouder van het paard, waardoor dit zadel zeer geschikt is voor paarden met prominente schouders. Bovendien zijn de panelen zowel voor als achter bijzonder breed om absoluut comfort voor het paard te garanderen. Aan de voorkant zijn de panelen ontworpen om vanaf de allereerste rit optimale flexibiliteit te bieden. Het zitrubber heeft een dubbele dichtheid, waardoor het mogelijk is om een ​​zacht, compact gevoel te garanderen.

Dit zadel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Voor meer informatie over onze zadelpasservice kunt u terecht in de winkel of zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.