Zoeken

Prestige X-Helen K Lux

4.200,00

De Prestige X-Helen K is de mono blad versie van de X-Helen. Het zadel behoudt de technische kenmerken en het gevoel voor de ruiter van de vorige versie, maar is nog eleganter en verfijnder dan voorheen dankzij de lakleren inzetstukken. De twist is smal en diep. De ruiter zit heel dicht bij het paard zonder zijn bewegingen te belemmeren. De blokken zijn innovatief, omdat ze gebogen zijn om de schouder van het paard te volgen. Ze zijn ontworpen om de somatische ontwikkeling van de schouder van het paard te volgen, om de balans met de natuurlijke vorm van het paard te verbeteren en tegelijkertijd de conformatie van het bewegingsapparaat te respecteren. De juiste verhouding tussen structuur en zachtheid draagt ​​bij aan het comfort van het blok en optimaliseert de synergie tussen paard en ruiter. De mooie inzetstukken bevinden zich zowel aan de achterkant van de cantle als aan de voorkant van de blokken.De anatomisch gevormde panelen zorgen voor maximale bewegingsvrijheid van de trapeziusspieren.

Dit zadel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Voor meer informatie over onze zadelpasservice kunt u terecht in de winkel of zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.