Zoeken

Prestige Philosophy Lux

4.300,00

De Prestige Philosophy is gebouwd op een boom met de CPS-technologie, die rekening houdt met zowel de mannelijke als de vrouwelijke anatomie. De zitting van de ruiter is diep om het gevoel te geven heel dicht bij het paard te zijn, maar zonder zijn bewegingen te blokkeren. De blokken zijn ook innovatief, volgen de anatomie van het paard en zijn ook verkrijgbaar met klittenband. De achterkant van de canle en het kanaal tussen de panelen zijn bekleed met damastleer. De anatomisch gevormde panelen garanderen maximale bewegingsvrijheid voor de trapeziusspieren. Dankzij het grotere achterste deel van de zadelboom hebben de panelen ook een groter contactoppervlak en garanderen zo een betere gewichtsverdeling.

Dit zadel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Voor meer informatie over onze zadelpasservice kunt u terecht in de winkel of zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.