Search

ANKY Saddle Pad Bag

39,95

Handige tas om zadeldekken in te bewaren en te beschermen tegen vuil en beschadigingen. De buitenstof is vervaardigd van stevig polyester. De tas is voorzien van inzetten van mesh voor optimale ventilatie. Verder heeft de tas een geborduurd Anky-logo, handvat en een verstelbare schouderband. De tas is voorzien van een dubbele ritssluiting. De verstelbare schouderband is afneembaar.

Handige tas om zadeldekken in te bewaren en te beschermen tegen vuil en beschadigingen. De buitenstof is vervaardigd van stevig polyester. De tas is voorzien van inzetten van mesh voor optimale ventilatie. Verder heeft de tas een geborduurd Anky-logo, handvat en een verstelbare schouderband. De tas is voorzien van een dubbele ritssluiting. De verstelbare schouderband is afneembaar. De afmetingen zijn 70x58x18 cm. Verkrijgbaar in de kleur black.

1 op voorraad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.