Zoeken

LAVENDER WASH 500ML

14,95

Een verfrissende verkoelende wash voor het hele lijf die u niet hoeft uit te spoelen, met essentiële Lavendel olie. Uw paard wordt opgefrist na beweging of aan het einde van een hete, plakkerige dag.

Wilt u, uw paard of pony even lekker opfrissen, bijvoorbeeld omdat hij bezweet is van een training? De Lavendel Wash is niet alleen heerlijk verfrissend maar ook erg ontspannend voor het dier. Het product bevat namelijk lavendelolie en een bijkomend voordeel; u hoeft de shampoo niet uit te spoelen. Lavender Wash van NAF bevat geen zeep, wasmiddel of verdikkingsmiddelen.

 

Voeg een scheutje Lavendel Wash toe aan 5 liter water om paarden die bezweet zijn grondig te reinigen.Op koude dagen kunt u warm water gebruiken.Verwijder overtollig water met een zweetmes en laat het paard drogen.Naspoelen met schoon water is niet nodig.

10 op voorraad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.