Search

Quick Knot Deluxe XL

17,50

De Quick Knot Deluxe heeft 3 armen waardoor deze nog beter blijft zitten in de manen en gemaakt van steviger materiaal waardoor de Quick Knot Deluxe vaker gebruikt kan worden. De XL variant is langer zodat deze meer geschikt is voor dikke manen.

De Quick Knot Deluxe is een zeer uniek product wat het maken van knotjes enorm vergemakkelijkt. De Quick Knot is een metalen clip welke door de knot gestoken kan worden en vervolgens wordt deze omgevouwen, hierdoor blijft de knot zitten en is naald en draad overbodig, het elastiekje is enkel nog nodig om de vlecht te maken. De Quick Knot zorgt ervoor dat u sneller klaar bent met vlechten en een mooier resultaat krijgt.

 

De Quick Knots zijn ook zeer eenvoudig uit de knotten te halen, het is een kwestie van recht buigen en de clip er boven de knot weer uit trekken. Door de Quick Knot wordt een hele hoop tijd bespaard bij het invlechten maar ook bij het eruit halen van de knotjes.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.