Vitalbix Active

32,95

Vitalbix Active+ is een hoogwaardige, vezelrijke sportmuesli met een hoog aandeel vitaminen & mineralen en extra aminozuren ter ondersteuning van de spieren.

Vitalbix Active+ is een hoogwaardige, vezelrijke sportmuesli met een hoog aandeel vitaminen & mineralen en extra aminozuren ter ondersteuning van de spieren. Vitalbix Active+ bevat geen toegevoegde suikers en geen (hele) granen en is laag in zetmeel & suiker. Het geeft je paard extra power geeft in de vorm van beheersbare energie uit vezels (22%) en vetten (8,5%) waardoor je paard langdurig kan presteren met een fijne energie!

 

Vitalbix Active+ is optimaal verteerbaar, ondersteunt een gezonde maag-darmflora en is een gezonde keuze voor paarden die behoefte hebben aan een laag zetmeel- en suikerrantsoen.

 

Dankzij het hoge aandeel vitaminen & mineralen kun je van Vitalbix Active+ ca. 30% minder voeren dan van reguliere sportmuesli.

14 op voorraad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.