Zoeken

Lemieux Amour Shield Flymask Full Nose/Ears

32,19

Zeer comfortabel vliegenmasker van LeMieux! Bij de neus en boven de ogen gevoerd met merino+ lamswol om te schuren te voorkomen, daarnaast zorgt deze voering er ook voor dat het vliegenmasker goed van het hoofd afstaat en niet tegen het hoofd aanleunt. Gemaakt van sterk UV reflecterend en mesh materiaal. Dit vliegenmasker is de optimale bescherming tegen vliegen voor je paard!

Deze UV-werende vliegenmaster Armour Shield Pro Fly Mask- Full Nose & ears is van LeMieux. Het fijne vliegenmasker is gemaakt van technisch materiaal in combinatie met mesh. Dit is ademend, sneldrogend en elastisch. Hierdoor krijgt het LeMieux vliegenmasker een fijne pasvorm en voelt comfortabel aan.

 

Het elastische stuk bij het neusbot en de ogen is extra zacht. Dit komt door de zachte bamboe padding. Het zachte materiaal, verkleind de kans op wrijving. Het mesh materiaal is tot 75% UV-werend. Hierdoor wordt de kans op irritatie van de zon verminderd. Je kan het vliegenmasker bevestigen over de oren en bij de kaak bevestigen d.m.v. een klittenbandsluiting. Kortom, het mooie vliegenmasker Armour Shield Pro Fly Mask- Full Nose & ears, is ideaal voor de warmere zomerdagen.

Uitverkocht

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.