Zoeken

Kevin Bacons Hoof Formula

77,50

Hoof Formula is een uniek en specifiek, optimaal voedingssupplement dat ontwikkeld werd door specialisten. Het zorgt voor een snellere hoorngroei en verbetert de kwaliteit van het hoefhoorn.

 

Dit product is erg gewild in de wereld van de paardensport (springen, eventing en endurance) en wordt vooral gewaardeerd door trainers van dravers en renpaarden, maar ook door paardenfokkers.

Hoof Formula wordt geleverd in de vorm van compacte korrels die erg smakelijk zijn en een hoge biologische waarde hebben. Het bevat 37% licht verteerbare eiwitten en is bijzonder rijk aan essentiële en zwavelhoudende aminozuren zoals methionine en cystine. Daarom is het vooral geschikt voor sportpaarden die een energierijke, op graan gebaseerde voeding krijgen.

 

Hoof Formula bevat een grotere concentratie biotine (100 mg/kg) en vitamine A (975000 IE/kg) dan alle andere voedingssupplementen. Gecombineerd met de andere in dit product aanwezige vitamines (Vit PP, Vit Bc, Vit B12) spelen deze twee bestanddelen een belangrijke rol bij de vorming van gezond hoefhoorn.

 

Hoof Formula is ook een optimaal vitaminecomplex.

 

Behalve een hoge concentratie calcium om een eventueel verstoord evenwicht te corrigeren, bevat dit product bovendien optimale concentraties van andere onmisbare mineralen zoals magnesium, kalium en fosfor.

 

Omdat deze bestanddelen niet optimaal kunnen functioneren zonder de aanwezigheid van oligo-elementen (die vooral dienst doen als co-factoren) bevat Hoof Formula bovendien een substantiële hoeveelheid koper, zink, kobalt en jodium.

 

Dit alles maakt Hoof Formula een kwalitatief hoogstaand en uitgebalanceerd supplement met een hoge voedingswaarde dat geschikt is voor alle paarden!

 

Hoof Formula wordt aanbevolen voor dagelijks gebruik voor :

 

– veulens (van 6 tot 18 maanden): voor een harmonieuze ontwikkeling van het lichaam in het algemeen en in het bijzonder van het spier- en skeletstelsel;

 

– vrijetijds- en sportpaarden: tijdens intensieve trainingsperioden en het competitieseizoen;

 

– fokdieren: voor drachtige en zogende merries of hengsten tijdens het dekseizoen;

 

– paarden die herstellen: van aandoeningen of letsels om het genezingsproces te optimaliseren;

 

– oudere: op rust staande paarden om een gebrek aan eetlust te compenseren.

1 op voorraad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.