Equitop Myoplast

84,95

Equitop Myoplast ondersteunt de spierstofwisseling; niet alleen in training, maar ook tijdens de groei én als uw paard op rust moet door een blessure.

Equitop – Myoplast 1500 gram

 

Waarom Equitop Myoplast:

 

Het hoofdbestanddeel van spieren is eiwit, waarvan aminozuren de bouwstenen zijn. Voor de opbouw van eiwitten heeft het paard een juiste combinatie van geschikte aminozuren nodig, d.w.z. een optimaal aminozuurprofiel in het dagelijks rantsoen. De plantaardige eiwitten die in Equitop Myoplast zitten, komen uit speciaal gekweekte zoetwateralgen. Ze voorzien de spieren van 18 aminozuren in een unieke combinatie en hoge concentratie. Spieropbouw en -functie worden ondersteund, waardoor de conditie en het prestatievermogen toe nemen.

 

Een goed ontwikkelde bespiering draagt wezenlijk bij aan de uitstraling van een paard. Bij wedstrijd- en keuringspaarden, quarter horses en jonge hengsten voor de keuring – op elk moment dat het aankomt op de uitstraling van een paard – ondersteunt Equitop Myoplast de spieropbouw. De verhoogde beschikbaarheid van aminozuren is ook van belang voor de spierfunctie van paarden die licht getraind worden.

 

Het trainingseffect op de spieren, de kracht en het uithoudingsvermogen worden door Equitop Myoplast ondersteund en vergroot. De power parels zijn bij uitstek geschikt voor ondersteuning van jonge, nog arm bespierde paarden tijdens hun opleiding. En als aanvulling op de voeding bij opbouwtraining van sportpaarden.

1 op voorraad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.