Search

Bucas Power Turnout Light

265,00

De Bucas Power Turnout Light is de perfecte alles-in-één deken. De buitenkant van de deken is gemaakt van de oersterke waterdichte en ademende stof ballistic nylon.

 

Door de speciale combinatie van een zon- en hitte reflecterende coating en een zilver uiterlijk is deze deken in staat om het paard in alle weersomstandigheden te beschermen. Deze stoffen zorgen ervoor dat lichaamswarmte bij kou beter wordt vastgehouden en zonnewarmte gereflecteerd wordt.

 

Deze deken is het beste te gebruiken tussen +16 en - 5 graden.

 

De antibacteriële stay-dry voering werkt als een zweetdeken. De Bucas Power Turnout Light kan hierdoor op een nat paard gelegd worden. Deze stof is in staat om razendsnel vocht op te nemen. Het vocht wordt via de buitenstof van de deken afgevoerd en verdampt. Het paard zal hierdoor droog blijven door de isolerende luchtlaag. Dekenwissels zijn hierdoor overbodig.

 

Door de antibacteriële eigenschap zal de deken fris blijven aan de binnenkant. Door de schouderplooien, met gladde nylon voering, ervaart het paard veel bewegingsvrijheid. De Click’n Go sluiting met magneten, buiksingels en beensingels zorgen ervoor dat de deken vrijwel onmogelijk kan gaan schuiven en schuren, mits de juiste dekenmaat is aangeschaft.

 

De Bucas onderdekens, coolers en Power Turnout Combi Neck kunnen gecombineerd worden met deze deken.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.