Bucas Therapy Mesh Cooler

195,00229,95

De Bucas Therapy Mesh Cooler is een multifunctionele deken die gebruikt kan worden als staldeken, onderdeken en transportdeken. De bovenlijn van de deken is gemaakt van een speciale roestvrij staaldraad stof. De magnetische velden die het paard van nature maakt worden opgevangen door de stof en terug gereflecteerd. Hierdoor wordt de bloedcirculatie van het paard gestimuleerd. Dit zorgt voor ontspannen spieren en helpt bij een sneller herstel van zwellingen en blessures.

 

Het overige gedeelte van de deken is van een fijnmazige stof. Deze stof zorgt voor een goede luchtcirculatie. Hierdoor is deze deken geschikt voor de warmere dagen. De deken geeft 10 graden extra warmte.

Deze deken heeft een T-haak voorsluiting met magneten die wordt afgedekt met klittenband. De schouderplooien geven het paard veel schouder- en bewegingsvrijheid. Deze zorgt er in combinatie met de buiksingels en het bilkoord voor dat de deken goed blijft liggen op de rug van het paard. Heeft klittenband sluitingen voor bij de hals en achter bij de ogen van de bilkoorden zodat je deze deken perfect vast kunt maken aan een buitendeken waar ook een hals aan bevestigd kan worden.

 

De deken is verkrijgbaar in Classic Cut. Deze is eenvoudig te combineren met de Bucas Therapy Mesh Neck. Dit halsstuk heeft dezelfde therapeutische werking als de deken.

 

De deken kan 24/7 worden gebruikt. Echter raden wij wel aan om het gebruik op te bouwen en het paard in de gaten te houden.

 

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.