Bucas Therapy Cooler

229,95

De Bucas Therapy Cooler is een multifunctionele deken die gebruikt kan worden als staldeken, onderdeken en transportdeken. De bovenlijn van de deken is gemaakt van een therapeutische stof. De magnetische velden die het paard van nature maakt worden opgevangen door de stof en terug gereflecteerd. Hierdoor wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Dit zorgt voor ontspannen spieren en helpt bij een sneller herstel van zwellingen en blessures.

 

De zijdes van deze deken zijn gemaakt van de stay-dry stof. Deze stof is in staat om razendsnel vocht op te nemen en kan hierdoor op een nat paard gelegd worden. De deken geeft 15 graden extra warmte.

Deze deken heeft een T-haak voorsluiting met magneten die wordt afgedekt met klittenband. De schouderplooien geven het paard veel schouder- en bewegingsvrijheid. Deze zorgt er in combinatie met de buiksingels en de bilkoorden voor dat de deken goed blijft liggen op de rug van het paard. Heeft klittenband sluitingen voor bij de hals en achter bij de ogen van de bilkoorden zodat je deze deken perfect vast kunt maken aan een buitendeken waar ook een hals aan bevestigd kan worden.

 

De Therapy Cooler is eenvoudig te combineren met de Bucas Therapy Cooler Neck. Dit halsstuk heeft dezelfde therapeutische werking als de deken.

 

De deken kan 24/7 worden gebruikt. Echter raden wij wel aan om het gebruik op te bouwen en het paard in de gaten te houden.

 

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.